4 Selamat Hujung Tahun

Sekarang kalau ikut kalender kuda, bekground kaler kotak-kotak dia dah bertukar warna dari kaler putih dah jadi kuning cair. Ini bermakna hari cuti sekolah telah menjelang. Bila hari cuti sekolah dah menjelang, secara otomatik ia bertukar kepada musim orang berkahwin. Semua orang nak kawin, penyanyi Elyana nak kahwin, Bienda dah kawin. Tu tak campur sepupu yang time kecik-kecik gua main khemah-khemah pakai kusyen sekali, tu pun ada 2 orang dah kawin.



Mamat ni nama dia Din Zaufan, vokalis group nasyid gua waktu belajar. Dia pun dah nak kahwin time Rock The World nanti. Gua plan, makan kenduri then terus masuk mosh pit.

Ni nama dia Adam Amir, muka macam Altimet sikit-sikit. Perangai macam helmet. Dengar cerita dia pun nak tunang hujung tahun ni. Harap-harap dia bertunang dengan pasangan yang berlainan jantina.

Gua tak kisah, kawan-kawan gua nak kahwin semua. Depa dah cukup haul. Tapi gua kisah kalau ada seorang budak ni cakap dia nak kahwin. Gua akan kucar-kacir cari awek, pas tu kahwin laju-laju sebelum budak ni kahwin. Gua send mass email kat mmber-member fb yang single lagi, ajak kahwin. Kalau dia potong gua kahwin...gua tak tahu apa nak cakap. Hobi melukis gaun, karok lagu Katy Perry, bintang idaman Madonna..haram tol


Astaghfirullah..NymQ kat blog pun ada gambar love

Congrate kepada kawan-kawan yang nak construct masjid..hehe

4 487 batang pen patah:

reece_max berkata...

demm...nymq menjadi mangse
hahaha

Sarsir berkata...

kalu nymq kawen dl dr lu la bro...
lu bek terjun dlm sg klang kot

Tanpa Nama berkata...

doakan aku ye acan, n aku doakan ko cepat dipertemukan jodoh..heh
-izzudin-

Achan Sinclair berkata...

Owh deen..aku terharuuu T_T