3 Masing-masing Darah Campuran.

Watafak??!! Sekarang ni gua tak tau apa nak jadi dengan budak-budak. Semua nak jadi mix blood, bapak orang Perak mak orang Perlis pun boleh jadi mix blood. Memang watafak.


Boleh surf sini kalau nak tahan gelak. Atau anda desperate nak cari pasangan yang acah-acah mix...


Antara yang ada.. Asal boleh kata mix!!

Yang gua pasti Jawa + Banjar = Jawa Murtad..

3 487 batang pen patah:

Nor Hanis berkata...

darah A dengan O kira mix blood juga la kan?

zzzzz

Achan Sinclair berkata...

Memang zzz.. Kalau darah campuran alien ngan manusia mcm dalam cite Species memang gua respek

Tanpa Nama berkata...

banjar2 jgn sbut...sensitiviti aku weh...aku bangga jadik org banjar....*(^_^)*
From:lao pengyou