0 Piala Dunia Datang Malaysia Tanpa Perlu Team Bola Kita Bersusah Payah Sepak Bola


Memanglah, orang Malaysia paling kuat boleh buat pun dengan World Cup pun setakat usha je lah piala tu dengan mata berkaca. Nak harap player kita pun, depa pun pakat dok berebut nak ambik gambar dengan piala tu dengan awek yang jaga piala tu. Silap-silap boleh jumpa artis buat teman jalan-jalan. Selamat Sultan Bola tak join sekali lepak ambik gambar lepas tu jalan-jalan dekat Aquaria.


0 487 batang pen patah: