6 Kepada Semua Pedophilia, I'll Kick Your Ball!!


Tengah gua sedap layan Wanita Hari Ini, ada member kasi post satu URL. Dia kata eksploitasi kanak-kanak. Gua kasi ketuk touch pad laptop gua, apa eksploitasi kanak-kanak? Sekali gua bukak. Perrghh!! Lancau apa mamat ni? Pedo (pedophilia) habis photographer ni.

Kebanyakan gambar di Flickrnya adalah gambar budak-budak yang memang budak lagi. Baru dok belajar pakai training bra. Gambarnya memang kaw!! Aksi yang memang mengiurkan dan mempamerkan ratusan mungkin lurah dada budak-budak minor age, gua usha nak stim pun serba salah. Kalau tu gambar Jesicca Alba memang gua Save As Wallpaper la.

Budak-budak tu pun memang namanya budak-budak, akal tak panjang lagi. Lu paham la sendiri. Bagi gua yang bengapnya photographer tu, babi apa eksploitasi budak-budak yang tak mampu berfikir panjang lagi?

Concern gua bukan sebab sibuk jaga tepi getah spenda orang, tapi gua pun ada adik perempuan. Dan bayangkan apa perasaan kalau lu usha gambar adik lu dalam situasi macam tu? Memang lu dah boleh start lari laju-laju lah, jangan toleh belakang. Even dalam penjara pun kalau pengeksploitasi kana-kanak macam perogol kanak-kanak memang akan kena teruk dengan prisonmate. Sebab lu paling hina!!

Budak-budak ni pulak masih tak matang lagi pemikiran dia. Mana satu hari depa masuk U, then dah taubat then nak kahwin. Tapi gambaq cleavage depa masih dok bertebangan kat alam siber. Mana depa nak letak muka, walaupun depa dulu pernah setuju nak ambik gambar tapi time tak mumayiz lagi. Kenapa tak cari model yang dah matured dan suruh depa posed nampak cleavage? Awat? Payah nak tipu orang dah berakal? Big fuckin looser.

Yang komen-komen tu pun palancau jugak. Gambaq cleavage semua dok pakat buta mata, semuanya komen nice picture, good angel etc. Watdefak? Apa hangpa dah desperate sangat?

Dan sapa-sapa nak report FBI ke Interpol ke Suruhanjaya Komunikasi. Gua galakkan. Gua tak tau apa saluran dia. Tapi gua sapot lu!!

Seni bukan satu alasan untuk menghancurkan peradaban, seni adalah membina peradaban!!

6 487 batang pen patah:

JAIRO berkata...

achan aku ingat ngko yang jadi pedo ni isk

Achan Sinclair berkata...

Jairo..gua taste kasi matang lebey sket..experience beb..no more time for try and error..hehe

pakker berkata...

hidup pedo utk satu malaysia!!

din berkata...

aku rase ko x perlu la letak link tuh lg kt cni..sbb org akan lebih ramai tahu n tgk..x ke bertambah saham di akhirat =)

macho berkata...

save link...nnt depa da besaq2 nak kawen kt repost blk link tu...hahaha

Achan Sinclair berkata...

Betul..mungkin ada yg tekan link ni pas tu bikin modal geli2..faktap