1 Review : Ninja Assassin (2009)


Gua hari tu ada usha cerita Ninja Assassin lakonan Rain, ala pelakon full house tu. Tapi movie ni ala-ala cerita macam Rain ni jadi ninja hunter la. Plot macam setan. Karekter macam ayam. Baik tak payah buat movie. Rain pulak berlakon kena slice ngan pisau sana sini, sampai tapak kaki pun berparut. Bahagian badan jangan cakap la, dah macam ada corak batik cop pulak. Tapi yang bestnya, walaupun badan dia penuh dengan segala parut durjana tapi muka dia macam setan berseri-seri, jangan kata parut kena lempang ngan senior sekolah menengah, parut jerawat pun tak da..come on. Ninja Ass!!

Rating : 2/10 (merosakan permandangan dan telinga)

1 487 batang pen patah:

penkek coklat berkata...

"walaupun badan dia penuh dengan segala parut durjana tapi muka dia macam setan berseri-seri, jangan kata parut kena lempang ngan senior sekolah menengah, parut jerawat pun tak da..come on. Ninja Ass!!


Rating : 2/10 (merosakan permandangan dan telinga)"

sah-sah jeles... haha...