4 1Entri 1Malaysia #9 : Siri Autopsi #11 : ITIS Outing and BBQ Night

Seperti berlawan post dengan Bro Ben, gua pun nak eksyen aktiviti kekeluargaan gua juga. Tapi kali ni bukan bersama keluarga sedarah, tapi keluarga besar Computer Information Science Dept. Nov 2009 class punya family. Pendek kata rakan-rakan sekelas gua.

Setelah perancangan sejak bulan puasa dan persiapan rapi yang dibuat dalam seminggu gua dan rakan-rakan (seramai 80 orang!!!) dikepalai oleh beberapa wanita gigih menuju ke Teluk Batik pada Sabtu lepas untuk ITIS Outing and BBQ. Gua malas nak story panjang-panjang, ikuti laporan bergambar ini.



*Ini memang real punya konvoi, lu jangan cari pasal!!


*Amacam? Gua ada gaya macam Suria Baja Hitam atau lebih dikenali dalam bahasa ibunda Mask Rider?



*Budak-budak konvoi dari UTP, gua dan committee members yang lain dah bertapak kat Teluk Batik, Ejas-ejas tanah kasi rata pakai vibratory roller.



*Gua tau, ramai yang memaki hamun usha gambar ni. Biar la, ni blog gua. Gua punya suka nak letak gambar apa pun!! haha


*Sesi ambil gambar kat luar, nak lenjan challet tak bley. Gila lu 80 orang nak sumabt sebiji challet?



*Sebagai urusetia sukaneka yang bertauliah, gua memberi taklimat sebelum budak-budak bikin gamat.



*Oyomac, geset, go!! Gua jerit!! Lari macam Bolt!!



*Sebagai refree, gua pun nak main game jugak. Gila lu, best kot games yang gua cipta.


*Kalau sesetengah parti terkenal dengan main kotor ketika pilihanraya, 2 manusia ni pun boleh tahan jugak perangai. Macam orang UMNO, bak kata budak rumah gua.


*Selepas tamat sukaneka, gua bikin sukan sendiri iaitu 'Jom Main Campak-campak Member'. Mamat ni pernah wakil Perak untuk SUKMA dalam kategori renang. Biar dia berenang ke Pulau Pangkor sekalipun, jangan harap dia lepas dari cengkaman gua!!



*Iklan Ubat GiGi Cap Siput!!



*Ok, member-member gua marah dengan gua. Maka tiba giliran gua kena campak pulak!!




*Selepas penat bermandi-manda, kami bermanja-manja di daratan sambil makan bengkang roti.




*Budak yang kena tanam ni dah berumah tangga, tapi berdasarkan pengamatan gua melalui gambar ni. Dia masih tak bersedia menerima cahaya mata.




*Siapa kata Tiger Wood tak main pantai? Ini buktinya gua member dengan Tiger Wood!!


*Orang time maghrib balik rumah, budak ni lagi mau loncat-loncat. Kang ada yang kena rembat!!



*Time malam gua turut terlibat dalam persembahan, main lagu runcit-runcit. Tapi budak perempuan ni, suara dia bukan satu yang runcit-runcit!! Percayalah



*Merujuk post sebelum ini, gua dapat crown sebijik lagi semester ni. Dengan penganugerahan 'Lelaki Terhangat Di Pasaran'.. Memang mata budak-budak ni jelas dan tak rabun!



*Bila gua pakai crown tu, gua rasa ramai yang nak terajang. Tapi bila orang lain pakai nampak ok pulak. Ohh ya, crown tu kaler pink!! Gua ulang suara, kaler pink!!




*Ini team gossip gua, telinga diorang memang sharp. Boleh dengar apa-apa gosip walaupun dalam frequensi yang rendah.




*Akhir sekali, gambar keluarga ITIS Class Dec 2009. Sila perhatikan sosok di barisan belakang di antara 2 gadis (5 dan 6 dari kanan). Seram bukan? Seram kan? Kan?




notaKaki : Good Luck to all my friends for final exam in this final semester~.

4 487 batang pen patah:

sarhanah berkata...

1 team dgn ref pun, x mmbntu grop pink utk menang. cet...
ref x pndi main tipu, buat rugi grop jer. hahaah

Faliq berkata...

Lama aku cari link 'comment' rupanya catat ulasan.

Goodluck to you bro.

Achan Sinclair berkata...

Nur

Thanks for your very first comment dear my 'hidden' fan. Please refer to picture number 4, and you'll know the innocent reff..

............

Faliq

Aku rasa ada upload satu gambar kau bawak baldi..mana hilang ntah..btw congrate sbb jumpa link comment dan good luck juga!!

incik neng berkata...

dude..gambar berskaf merah jambu memang kamen raider "adek" lah!
chill.