7 Bapak Gua vs Gua


*Tekan sekali kasi besar gambarajah


Tepuk dahi gua baca Abah gua reply emel kat gua, jangan sampai kat rumah aku nak kena isi borang nak mintak kebenaran keluar rumah. Kat bawah borang tu ada ayat, Approved by Mr Zahari...perghh

Drama melayu kata, bersifat professional dengan mengasingkan hal keluarga dan kerjaya. Abah gua dah kena pengaruh drama Melayu ni

7 487 batang pen patah:

Prinzessin berkata...

abah anda comel bhai!

AlexAlabasta berkata...

Bagus, En Zahari~!!! Tahni-ah~!!!

encikBoy berkata...

terbaek~!!

Achan Sinclair berkata...

Semuanya komen berbaur dengki..

Tanpa Nama berkata...

bro...

tak guna lu gelapkan email abah lu sbb semua org tau abah lu keje mana..

cuba lu tgk disclaimer bwh tu....

Achan Sinclair berkata...

Hahaha..gua ada perasan..tp gua bukan mintak kerja kat situ..sbb gua tau ramai lg semat utk kerja di company tu..gua gelapkan emel abah gua takut nnt org anta emel mintak kerja, abah gua bukan tokey jobstreet

brader dayah berkata...

haha..gile comei bapak ko can..same mcm ko..hii~~