2 Pengganas : Makan Bola Jaring!!! Grrr

Stand from left : NymQ, Smak, Mat Yo, David ACHANletta, Charles
Sit form left : Kong, Lord John, Kajen, Pali, Iffat

Jika diperhatikan gambar di atas, penuh dengan makhluk-makhluk ganas dan satu makhluk menggoda (yang boleh dijejaki melalui tulisan 'Creation of Beauty is ART' di bajunya). Apa yang membuatkan mereka bersatu? Perlawanan persahabatan ragbi melawan pasukan All Black kah? Sedangkan NymQ juga kelihatan amat maskulin bersama otot di lengan, ini gambar maskulinnya yang pertama (tak pakai photoshop).

Sebenarnya pasukan di atas bukanlah pasukan elit mana-mana pasukan tentera atau pasukan pembunuh upahan. Mereka adalah Pasukan Bola Jaring Dept. Computer Information Science. bersempena Karnival Sukan Pelajar Pengambilan Jan 05. Ya!! Bola Jaring. Tak syak lagi. Walaupun berbulu kaki lebat, namun ia tidak menafikan kehebaran pasukan ini. Bergaduh dengan pengadil? Jangan cakaplah banyak mana.


*Perlawanan hidup mati untuk merebut Tuan Puteri


*Menggapai bintang memang susah


*Ini pasukan wanita merangkap pasukan jurulatih kami. Jangan terpedaya dengan keanggunan mereka. Setakat dunk dekat net tu rilek-rilek je dorang ni.


*Ini pasukan penyorak, kalau macam ni menjerit tepi padang, pasukan lawan pun turut bersemangat sama.



*Seluruh warga kerja Pasukan Bola Jaring CIS, pemain, penyorak, jurulatih dan peletih. Terima kasih semua, setery, awek jogging time training, dan jurugambar.

notaKaki : Kenapalah korang grad awal sangat. Rileks-rileks grad sama budak engine kan senang UTP buat kira-kira.

2 487 batang pen patah:

Abang Ben berkata...

UTP la ni eh... rindu rindu...

AlexAlabasta berkata...

That boy on the left in the first pic is so effing hot!!!