3 Mengigil Tahan Gelak 2

Hi Adik-adik, ingat lagi tak Sesi Mengigil Tahan Gelak 1 yang gua terbitkan setahun lepas? Kini gua rasa nak terbitkan balik. Kali ni masih berbekalkan modal lagu genre yang sama. Tetapi lagu kali ini adalah pilihan penyanyi-penyanyi karoeke se-Malaya. Statistik menunjukkan 3 dari 5 orang yang berkaroeke akan memilih lagu ini dalam list mereka. Mana-mana pusat karoeke yang gagal mendapatkan lagu ini untuk diurusniaga maknanya anda gagal dalam perniagaan. Mudah.




Arahan :

1. Play sampai habis sambil menonton video sampai habis.

2. Baru baca komen

-------------

nohmxtrimz (6 days ago)

aku dengar lagu nih time petang-petang matahari dah nak tenggelam. Makan pisang goreng+cendol tepi sungai. layan gilerrr.. pastu mak aku suruh balik..hoho, dah maghrib la rupenye.

Achan Sinclair : Kalau tiap-tiap hari lu hidup macam ni, gua rasa metafora hidup lu macam matahari tenggelam jugak. Makan cendol sampai maghrib..hampas
-----------

amin541994 (1 week ago)

malas aku nak dngar lgu nih,, nak nangis lak

Achan Sinclair : Ohh..masalah ko ni mudah aja. Sila kelik ikon speaker untuk mute sound sebelum lu menonton video ni. Nama ganas, Amin..tapi kaki nangis...
-----------

tx328 (5 months ago)

huh??liyana jasmay ke??bukan kan?....

Achan Sinclair : Hahahaha..lu memang terbaik. Bayangkan sebenarnya dia ni lah sebenarnya LJ sebelum buat transeksual..holly
-----------

hanazawarui89 (5 months ago)

aku rasa mamat nie xle tarik sbb dia isap rokok kuat kot...

Achan Sinclair : Sekarang dia tak tarik..dia banyak luahkan aja..sila tonton video betul2..
-----------

dydydores (7 months ago)

baru je 5 minit lalu kekasih ku mintak putus aku x tau sebab apa lagu ini meningatkan kenangan cinta kita orang berdua tapi semua nya hancur aku tengah sedih tolong lah dia lah gadis yang paling baik dia lah puteri dalam hidup aku.......

mayangmira (7 months ago)

apa masaalah ko ni...
sampai putus mcm ni...

dydydores (7 months ago)

x tau la awk knp sy masih syg kan dia dia kata dia tension x kan x leh bgtau kut

wunaby (7 months ago)

tension???
tension knape???
musti awk ada wat salah dgan dia ni...
xpun dia ada pngganti lain,,, mana lah tau...

mayangmira (7 months ago) S

kalau jujur xkan dia sggup nk wat mcm tu... ni musti ada hal lain
yang ko buat bg dia sakit hati ni kot...


Achan Sinclair : Wunaby..lu memang cool..baru 5 minit break terus bukak utube..gua salute!! Tapi gua memang tak tahan sesi Dr Love dalam bahagian komen ni..mayangmira..lu banyak dengar radio kerajaan ni..kalau tak pun THR
--------------

samkie (8 months ago)

lagu ni makanan aku la kat karoke..karoke bilik mahupun karoke jamban..ia tetap makan aku...ekeke..tu dia ayaq liuq bersemboqq mcam pasemboqq...ekekekeke


matrockapak618 (8 months ago)

agak2 korang kn cam ne hah mase die tgh ckp ngan isteri hah?mesti basah muke isteri die...wakakaka...gurauje bro


an2raya (8 months ago)

pehh comolot best ni,waakakakakakaka

Achan Sinclair : Lu kalau masuk politik ni kena bambu..sebab kutuk personaliti..salah ni.. Najib marah beb..
-------------

kickdumb (1 year ago)

rambut dia lebih lurus dan licin daripada awek baju pink tu siot...

Achan Sinclair : Kan gua kata dia la sebenarnya LJ..
-------------

HeLLKiD87 (1 year ago)

sbb pakwe awk tau menghargai ape mkne lgu ni..
jiwa dia mmg halus...

so..hakikatnyer...
lagu ni mmg best...
kire lgu ni lagu tema cinta pkwe awk ngn awk..
hahahhahaa
jgn mare....

gunturina (1 year ago)

ni komen dtujukan khas 4 me?hehe..
jiwa halus perghh..dia askar special force pla 2 tp jiwa halus kot like u said..

Achan Sinclair : Demmit..askar SF jiwa halus? boleh berhenti kerja, tulis novel cinta kasi compete dengan Sharifah Abu Salem.
-------------

syamille (1 year ago)

Seronok..sy minat lagu ni kes xbf sy mint & dia masih teringt xgirl dia.lagu ni da jd fovourite sy coz dia tinggalkn sy..sedih kan

Achan Sinclair : Frasa ayat lu tunggang-langgang, yang gua paham lu minat lagu ni sebab BF lu break sama lu. Break up pun boleh ada mood nak minat-minat lagu ek?
-------------

baxtium (1 year ago)

pasal lagu nie aku putus dgn awek aku. celaka betul!!!!

Achan Sinclair : Serius lu ada masalah besar, pasal lagu pun boleh break up? apa awek lu tak bagi lu nak karok lagu ni ke? dia nak nyanyi lagu M2M?
------------

Aniex1984 (8 months ago)

Aku tuju kan lagu ini kepada isteriku yg tersayang n cantik... 'Izaty binti Hashim. Walaupun lagu ni die xsuke, tp aku anggap sebagai lagu trademark aku. Ntah le, aku suke nyanyi lagu nih setiap kali aku kunjung karaoke dulu...hehehe


Achan Sinclair : Sebenarnya bini lu xsuka lu pergi karaoke..itu aja. Tapi apa possiblity bini lu nak baca komen lu kat Youtube ni? dah la page 6..
-----------

pepperc0n (1 year ago)

ader sesaper bole pastikan ker hubungan vokalis nih ngan wahid satay? Cam keliru sket la.

Achan Sinclair : Hahaha..lu demmit


notaKaki : Orang kita ni banyak sangat tengok cerekarama ni.

3 487 batang pen patah:

Pak Lah berkata...

Aniex1984 (8 months ago)

Aku tuju kan lagu ini kepada isteriku yg tersayang n cantik... 'Izaty binti Hashim. Walaupun lagu ni die xsuke, tp aku anggap sebagai lagu trademark aku. Ntah le, aku suke nyanyi lagu nih setiap kali aku kunjung karaoke dulu...hehehe


Achan Sinclair : Sebenarnya bini lu xsuka lu pergi karaoke..itu aja. Tapi apa possiblity bini lu nak baca komen lu kat Youtube ni? dah la page 6..

Lu memang style! Terkeluar urat aku baca!

Jairo berkata...

telinga aku tak boleh hadam la lagu ni...

oniechan berkata...

serius..gigil2 gelak..haha :DD