0 Soalan Yang Mengambil Masa 20 Minit

Suka hati ja tag gua. Lu ingat gua ada banyak masa ke nak jawap benda-benda ni. Len kali nak tau pasal gua, belilah magazine Galaxy ke, URTV ke..atau tengok Melodi.



1. If your lover betrayed you, what will your reaction be?
Gua terkenal dengan keganasan fizikal. Mungkin gua akan ilhamkan beberapa siri physical tourcher dari filem Saw atau Penjara Teluk Guantanamo.



2. If you can have a dream to come true, what would it be?
Dalam geran tanah Pulau Sipadan tu ada nama gua sebagai owner.

3. Whose butt would you like to kick?
Manusia yang mengeksploitasi manusia yang lebih lemah..ini gua serius.


4. What would you do with a billion dollars?
Serius ini gua perlu buat list dalam post lain. Yang perlu ada ialah rumah idaman seperti Narai, UAE pun ok gak.

5. Will you u fall in love with your best friend?

Perrghh..suma nama start dengan Muhamad, Ahmad..what the hell?

6. Which is more blessed, loving someone or being loved by someone?

Loving someone..jangan tanya mengapa.




7. How long do you intend to wait for someone you really love?

Lu pernah dengar lagu Forever Love from otai rock jepun, X-Japan?

8. If the person you secretly like is already attached, what would you do?

Gua baru usha drama melayu kat Astro. Mak cik tu cakap, Jodoh, Rezeki dan Maut semuanya di
tangan Tuhan.

9. If you like to act with someone, who will it be? Your gf/bf or an actress/actor?

Gua akan minta citer Gladiator 2, gua jadi assistant Russell Crowe. Heroin gua?
Yoona..ehik..ehik..dont ask how Korean bule masuk citer Gladiator..

10. What takes you down the fastest?

Mama gua suh mandi, kalo tak mandi xleh lunch..LUNCH yea..bukan bekfes..hehe

*Gua harap anak gua comel macam Dbe'. Berdasarkan perbandingan saiz, lu rasa berapa masa diambil untuk gua bunuh Dbe'?

11. How would you see yourself in ten years time?

Bapa mithali yang menyorokkan gambar kesemua 3768 orang bekas kekasihnya dari anak-anaknya.

12. What’s your fear?

Gayat..haha..gua hensem tapi gayat.

13.What kind of person do you think the person who tagged you is?

Responsible dan tukang urut terbaik~

14. Would you rather be single and rich or married but poor?

Married and rich..hahaha

15. What’s the first thing you do when you wake up?

Buka mata.

16. Would you give all in a relationship?

Gua masih teruna.

17. If you fall in love with two people simultaneously, who would you pick?

Sapa lagi kaya?haha

18. Would you forgive and forget no matter how horrible a thing someone has done?

Its hard..seriously.

19. Do you prefer being single or having a relationship?

Having a relationship kerana gua rasa gua terlampau mewah hidup keseorangan dengan pendapatan sebagai artis ni.

20. List 5 people to tag:


1) Si Jimat
2) Ejat (Facebook)
3) Nukman Basyir(Facebook)
4) Norman Nain (Facebook)
5) Silumaniax

0 487 batang pen patah: