6 One Picture With Thousand Words



Datin Jessica ada terjumpa gambar ni ketika menggeledah koleksi gambar peribadi I.

Jessica : Chan, I tenggok gambar U ni secara tiba-tiba datang ilham pulak.

Achan : Apa Jes (nama manja)? I nak cepat ni, cakap cepat.

Jessica : Kita buat filem Muda & Menggoda, dari kita buat cerita ganas macam Muda & Merbahaya (Young & Dangerous). Budak-budak sekarang terikut-ikut filem tu terus nak jadi samseng.

Achan : Habis tu kalau kita buat filem Muda & Menggoda, apa pulak perkaitannya?

Jessica : Budak-budak tiru macam U, jadi Peragawan

6 487 batang pen patah:

AlexAlabasta berkata...

Tolonglah Achan, ini sungguh gay untuk tatapan umum!

incik neng berkata...

sape ade plastik sampah?

Faiz Rev berkata...

tak sangka incik achan camwhore juga rupanya ye...

Achan Sinclair berkata...

NymQ

Gay is word..

------

Neng

Ini bukan kedai runcit

-----

Rev

Biasa2 aja..amcm tergoda?

Bajet berkata...

haha. muntah

FdausAmad berkata...

gua nak jemput lu dtg mkn kenduri kat blog gua..Ikut baca doa pun lagi baik..Hidup kat toronto mmg cool.