2 Lagu Tengah-tengah Minggu : Satu Versi Bosa

Ketika tengah tunggu flight di Sabah tempoh hari, gua terserempak dengan Pot Amir (ROSIN). Dan sekarang Pot dah post video baru, recording ketika di KK tempoh hari katanya. Boleh tahan ramai juga dalam studio, macam Band Jamen kalau masuk studio. Itu belum kira awek vokalis lagi sama housemate dan para penyokong. Sampai bawah simbal pun ada org duduk.

Maka dengan bangganya gua mempersembahkan hasik ROSIN(nama lamanya Radiostar) dengan single Satu versi Bosa. Ini versi ketiga, versi asal, versi akustik dan versi Bosa. Videocam dia tak boleh masuk sound, maka mereka me'layer'kan video ini dengan hasil recording mereka.. Gua kasi double thumbs up sebab gua  tak boleh bias terhadap 'ggod music'..boleh menggaangguk-angguk juga lah lagu ni.



Kata-kata yang ingin dimasukkan ke dalam Alert Message.

2 487 batang pen patah:

JAIRO berkata...

ic.. ni record kat RAM studio milik mr. roger wang (jazz artist dari kota kinabalu)... band metal tersohor MANTAK juga pernah recording kat studio ni....

Achan Sinclair berkata...

Woah..Mantak ke studio otai jazz..macam mana agak nya..hehe