5 Kejadian Kecil Yang Memberi Erti

Hari ini gua sedikit letih, berjogging dengan alasan nak mengekalkan kesihatan dan sekarang jam 1 pagi. Baru pulang dari silat, badan sengal-sengal sebab buli Pak Engku, anak murid gua yang tua 5 tahun dari abah gua (56 tahun).

Gua nak menulis pun sebab gua ingin capture this moment. Ianya tak akan datang kembali.

Selepas hampir 3 tahun gua menulis di sini, sejak September 2006. Lu rasa siapa orang yang ke-1000 view profile gua?




*Jawapannya, Gua sendiri adalah orang ke-1000 view profile gua. Bukan main lama tak view profile sendiri, tau-tau gua orang ke-1000. Sungguh ironi. Okay, gua ngaku. Hati gua halus sikit, gua syak ini kerja plot-plot drama Korea yang basuh otak (brainwash) gua.


*Kelik untuk kasi besar



notaKaki : Siapa pulak orang ke-100,000?

5 487 batang pen patah:

Jazli Safwan berkata...

gua view, yg ke 1000 gak..
kah kah kah

Achan Sinclair berkata...

ni sapa lak hack ni...saja dengki dengan kemajuan prestasi gua..

encikBoy berkata...

ahahhaha... gu gud.. Kurangkan prestasi, tingkatkan kontroversi anda. . hehheehe~

wei, bile nk merewang? nema ada ajak merewang, tapi ahad only...

Achan Sinclair berkata...

ambo nok tumbik g klate wiken ni..ahaks

encikBoy berkata...

mner datang tuMbik tu weh? ko jgn wat pelik...

ouh sebelum aku luper.. buah mempelam kat saner pkai nama len... eheehheeh~