1 Perkara Yang Syiok #1 : Bangun tanpa dipaksa

Lu tidur lepas subuh, kemudian tak perlu risau nak set alarm. Pejam mata, ingat perkara-perkara yang indah dan terus tidur.

Bangun bukan kerana paksaan jam, tetapi atas kerelaan lu sendiri. Memang ini lah idaman gua setiap hujung minggu.

Sekarang dah jam 4.30 pagi, pukul 8.30 pagi karang ada sound check. Apa pulak perangai nak buat sound check pagi-pagi buta!! Arrghh!! You ruin my weekend!!

1 487 batang pen patah:

Jairo berkata...

d mana ada kemahuan di situ ada jalan... jgnlah merungut jika sesuatu ko rasa sgt penting bagimu... rungutan ni melihatkan tahap komitmen ngko terhadap sesuatu. apa2 pun wish u all the best dan jgn pikir nak menang yg penting korang buat yg terbaik...cheers!!!