3 Kisah-kisah Maskulin Part 3

Genre : Konflik Kekeluargaan dan Perebutan Kuasa Dalam Perniagaan

Pelakon : Achan, Jaffa dan Deen (watak pipih)

Lokasi : Bilik Achan

Penaja : Gillette, pisau cukur yang kaw-kaw tajam. Ni memang pisau cukur, bukan si Sally si 'Pisau Cukur'.


Drama :

Sedang kami berdiskusi berkenaan show Zaufan akan datang, penampilan diri menjadi suatu faktor penting dalam menjayakan persembahan.

Deen : Jaffa, cun gila janggut ko. Macam mana dia boleh jadi nipis dan rata?

Jaffa : Ala, trim la beb.

Deen : Pakai gunting?

Jaffa : Tak la, pakai sabit. Sah-sah la gunting.

Achan : Kenapa janggut aku tak nice ek?

Jaffa : Tu bukan janggut!

Achan : Habis tuh?

Jaffa : Bulu dagu.

Achan : Putus persahabatan!! (Sambil menunding papan-tanda-keluar-kale-hijau-putih di luar bilik tanda protes dengan kehadiran Jaffa )

notaKakiTrim : Cerita digubah dari segi tatabahasa untuk memastikan artikel ini sesuai untuk rujukan karangan pelajar Tahun 3.

3 487 batang pen patah:

Faiz Rev berkata...

consult Yun-nam kalau2 diorang ade solution untuk masalah bulu janggut jarang

Achan Sinclair berkata...

Yang kerja kat Yun Nam tuh sume amoy...amoy2 tu xde janggut pon...aku tak percaya produk mereka berkesan

Nurul Aain berkata...

bodo la comment box. nnti tunggu email menggoda.

tak leh imagine pakai sabit.