0 Lipat baju, angkat beg dan balik KL

Esok pagi-pagi gua nak kena chow dari UTP. Nak balik KL, lama sangat gua tak pulang ke metropolitan halaman (kata ganti kepada kampung halaman, tapi bunyi macam tak menarik). Gua naik keretapi. Amacam? Ada goyah jalan-jalan naik keretapi?

Kat bebudak batch gua, mahap gua tak dapat support korang main volleyball, tapi gua dah syak sapa yang akan memenangi pertandingan tersebut..hehe

Tiket pukul 9 pagi, ni pukul 3.10 pagi gua tak tidur lagi. Ni nak set alarm paling power kat dunia. Sapa-sapa ada idea?

Ohh..Zaufan, you guys are supervised by your ex-leader, Deen semasa pemergian gua, sila training power-power. Balik nanti gua buat sport check, kalo tak sama macam Innuendo tau la gua nak cari sapa...ini suatu ugutan!! hehe

0 487 batang pen patah: