3 Reminder : Jemput datang!!




Kat Annexe Gallery, Central Market beb, hari Sabtu ni dari jam 10 am ke petang senja. Ada sesi bedah puisi, meet up guys, dan pertunjukan deklamasi puisi, lagu puisi, puisi akustika dan pelbagai benda yang syok dari beberapa nama yang mungkin asing kepada sesiapa yang kurang berminat dengan seni penulisan. Antaranya :

1) Serunaifakir - Seorang pengiat seni dan penulis puisi yang pernah memenangi anugerah Utusan ExxonMobil. Pendek kata memang brader ni otai la beb!!

2) Epri - Pemuisi yang femes dari Tanah Seberang, Indonesia, setakat puisi Dian Sastrawardoyo dalam cite Ada Apa Dengan Cinta tuh, dia senyum je beb. Diterbangkan semata-mata untuk menghadiri dan menyampaikan puisi depan bijik mata korang.

3) UPenyu - Seorang bapa kepada beberapa orang anak, yang paling tua dah form 4. Wakil Selangor dalam Arm Wrestling. Apa dia buat dalam event sastera ni?? Nantikan

4) The BagPiperz - Sekumpulan manusia yang terer main bag pipe...ala natang tiup-tiup dari Scotland tuh. Susa bodo main natang nie.

Last but not least..

5) Achan Orked - Seorang lelaki berbau cherry, paras rupa macam Edward Cullen. Apa yang kau bajet mamat ni akan buat? Pole dance? Hmm...nantikan kemunculannya!!

3 487 batang pen patah:

eddie dewanaga berkata...

jika lu benar2 lakukan pole dancing seperti yg diwar war kan itu, sudah pasti ramai gadis2 datang dgn puluhan keping not2 seringgit, lima ringgit utk diorang selitkan di seluar kecik jenama *hush puppies lu tu nanti beb...

*itu jenama kegemaran gua, gua andaikan lu turut menyukai jenama yg sama, jika tidak, betulkan kenyataan ini... hehehe!

ADI RAMLI berkata...

Pakai boxer buat pole dance tu.. Banyak sikit dapat duit.. Kalau tak pakai apa-apa, banyak dapat duit sen je (lubang buntut tu jadi lubang tabung plak)..

Achan Sinclair berkata...

Hahaha...yeahh.. baru sexy babeh!! malam ni gua nak sebat tiang lampu trefik laik kat simpang depan rumah gua. nak cacak atas stage esok..

datang tau!!