0 Kalau Ayunaliza Bt Atan join silat..I memang bule jadi macam kaler strawberi

Lu ade usha siri realiti kat TV9? Siri Gadis Melayu, ni nak masuk final dah ni. Last week dorang kene wat task silat. Perrghh...lu punya dia punya wachaa. Comel tak ingat beb!!

Kalau la anak buah silat yang gua mengajar ini macam comel.


Memang gua speechless, gi silat muke merah-merah blushing...awch~

Ayunaliza Bt Atan..awak tak nak join silat cekak hanafi ke?? I boleh jadi your personal coach..hehe

notaKaki : Gua disini ingin membuat permohonan maaf secara terbuka kepada salah seorang anak buah gua, Iskandar Da Vinci (guitaris Dr. Rushdi). Gua tertujah kaki dia, gua rasa memang impak macam kene langgar kete kancil kot..gua memohon maaf, kaki gua xberapa nak boleh control!

0 487 batang pen patah: