1 Hal Ehwal Palestine

Perrghh..gua sakit jiwa beb usha Palestine ke bom. Rilek-rilek jek brader-brader Israel baling bom kat Palestin, deme baling batu je.. Kalau kene kepale pun bengkak je, lu baling bom. Kalau kene kepale tak ke hilang kepale. Mana adil beb? Negara Palestine makin kecik, Israel makin besar. Apa punya penindasan ni? Gua tak de pelancar roket mahupun kereta kebal.

Kepada sesiapa yang sudi memberi bantuan kemanusian kepada mereka, sila transfer duit ke:

Aman Palestine Berhad : 12029010047880 (Bank Islam)

Kejap beb..Presiden OIC call henpon. Nak kene jawap nie..ok babai!

1 487 batang pen patah:

eddie dewanaga berkata...

apa dah jadik dgn dunia arab..??
mana liga arab dan OIC yg kaya raya tu...? mana raja2 arab yg punya duit ribu2 billion tu...?

mana PLO, mana Al-Fatah, mana Mahmoud Abas..?? takkan la rugi jika sedekah sikit utk perlengkapan tempur rejim Hizbullah dan Hamas...??

ini bukan masa utk gencatan senjata atau memujuk Ehud Olmert yg laknat itu, fight fire with fire...!!!