2 Suratku Untukmu

Kepada Yang Berkenaan,

Lu selalu kene buli? Setiap kali keluar rumah, muka lu pasti dihinggapi tapak kasut cap Pallas Jazz? Setiap kali lu check mail box, pasti ada 4-5 mesej ugutan nak bakar lu, nak kerat lu 18 dan nak hapuskan 7 keturunan lu. Setiap tindakakn lu menjadi kebencian umum? Dan lu tak mampu lakukan apa-apa?


Ataupun lu memang buhsan duduk rumah tiap-tiap malam hari Selasa dan Jumaat?

Sila rujuk flyers dibawah, calling lah mana-mana number utk keterangan lanjut. Nama gua mana? hehehe..pandai-pandai lu lah.

*Klik kasi perluaskan permukaan gambar.

Sekian Terima Kasih.

2 487 batang pen patah:

Tanpa Nama berkata...

bro,

boleh tanya sikit?
kalau nak join macam mana?
kelas latihan di mana?
gurunya siapa?

terima kasih

FEQA

Achan Sinclair berkata...

Join macam mana? Lu try call number2 kat gambar tersebut...penyelia yang atas skali...gua ni tukang sibuk je..gurunya? usha r beb..sape yg ngajar mlm tuh die r tok guru of the night...kadang2 gua pun ada..hehe

kelas kat blkg kfc kat sek 6, kota damansara