3 Song of the day : Queen - I Was Born to Love Youu







Dua versi dari lagu Aku Dilahirkan Untuk Mencintaimu dendangan Permaisuri. Versi atas adalah versi original dan versi bawah adalah selepas kematian Freedie, dan didendangkan semula oleh Brian May (guitaris) dan Roger Taylor (drummer). Bule tahan jugak suara deme..

notakakipermaisuri - Ramai orang berpendapat bandmate lain selain vocalist mempunyai vocal yg dipercayai kurang umph..namun sebenarnya itu mitos semata-mata. Apa kata anda? Nazir - guitar, Bro Ben - guitaris & Jali - sax..

3 487 batang pen patah:

Jairo berkata...

cun la lagu ni .. lama tak dengar.. aku nak dedicated kat someone la

Achan Sinclair berkata...

jairo

lu jangan dedicate terang-terangan kat i~aww...

scroowtoot berkata...

no komen la beb..tu mahadewa punye level, kite ni picisan musisyian, tak leh komen lebey2..

ape pon as long as ade sore yang buleh nyanyi, nyanyi la tak kire ape post pon lam band..jangan syok seniri suda..nanti album laku 3 keping je, tu pon sebab bandmate seniri yang beli atas puncha takut sold out la kunun..hehe..

lemau tak intern 8 bulan?