3 Honda Wave Gua Untuk Dijual




1) Cap: Honda
2) Nama Model: Wave 100
3) Keupayaan Enjin (cc): 97cc
4) Warna: Maroon.
5) Tahun Pendaftaran :2004
6) No Pendaftaran: WLN ****
7) Pemilikan: Tahniah Anda pemilik ke-2
8 ) Kondisi Motor : Keadaan masih ayu, Bebas kemalangan, enjin standard, Sport Rim depan belakang. Tayar Belakang Tubeless ( 3 minggu ), Tayar Depan Bertiub ( 1 bulan ), kurang dari 5 orang awek pernah bonceng motor ni, so tak dak HIV.

9)Kegunaan Dahulu : Sumpah gua tak bawak pergi race, gua bawak pergi kelas, pergi masjid (seminggu sekali), usha-usha awek dan mengendeng-ngndeng di sekitar kampus dan pernah digunakan oleh Daniel Craig dalam pengambaran Casino Royale.
10) Sebab Motor hendak dijual: Sport injured, tak mampu nak pijak brek kaki dah. Angkat kayak plak.
11) Lokasi: Lembah Klang
12) Batuan (mileage): 23k ++
13) Harga: RM2900


Pembeli yang serius boleh email ke greyorchid@gmail.com


notakakimotor : Kalau lu nak trade dengan CBR 600...nyiru tapak tangan gua tadah kan~hehehe

3 487 batang pen patah:

Bajet berkata...

Banyak kenangan aku dengan moto tu.

Abang Ben berkata...

Borhan tak jual?

Achan Sinclair berkata...

Bajet

Gua akan pastikan gua jual motor ni dekat orang yg reti bawak motor aje..hehe

---------------

Bro Ben

Kalau berkemampuan gua angkat Flying V nanti. Mungkin gua boleh pertimbangkan...hehe