2 Cara Lain Untuk Mati - Jack Puteh dan Alicia Kekunci



Lu mungkin kenal sama Jack White, gua rasa mamat ni memang talented dengan hasil-hasil karya yang unik dan tak pernah mengecewakan. Kalau dulu beliau femes bersama Meg White dalam band White Stripes, kini beliau menempa nama sebagai composer dan penyanyi bersama Alicia Keys untuk OST Quantum of Solace.

Alicia Keys, gua menamakan beliau sebagai Wanita Paling Hot untuk tahun 2004. Time tuh gua baru dapat offer ke UTP. Duit pun tak banyak, tapi gua dapat juga membeli album Alicia Keys iaitu The Diary. Dan gua menamakan album tersebut antara album terbaik gua pernah beli. Suara yang husky dan penuh lemak gemalai..hhh indahnya.Tapi gua tak berkenan dengan peha dia, besar gile beb. Macam Roberto Carlos pun ada.

notakaki007 : Amacam beb? Dah usha James Bond? Gua? Gua usha time prime show beb..hehe

2 487 batang pen patah:

Faiz Rev berkata...

QoS kurang best. tapi demi melengkapkan jalan cerita n ba;as dendam kt awek dia yang mampos dulu tu, ok laaaa

fine

AlexAlabasta berkata...

Lagu ni kalo tak suke, tak suke tahap nak bagi patah CD, tapi kalo suke, puji melambung2 bagai karya agung 2008.