5 Aku Mengigil Tahan Gelak




Semalam gua bukak youtube, cari lagu Scan. Gua cari sebab gua nak usha Loco (drummer Butter) zaman muda remaja macam mana? Loco dulu drummer Scan. Scan ni adik-berading Spoon, Spring, Sting dan Scoin (5 S).

Gua memilih lagu Kau Dipaksa, Aku Terpaksa. Ok, lagu ni jiwang dan erkk..bukan taste aku. Tapi aku masih boleh dengar lagi. Sedang leka aku dengar lagu ni, aku usha clip die. Mamat badan cam Malek Noor pakai baju saiz Noraniza Idris. Ketat gile..gua dah tak tahan gelak. Diingatkan, gua kat opis ni..Tahan.. Sekali gua baca komen. Gua tahan gelak sampai gigil, muka merah dan buah pinggang sakit. So, korang kena play lagu ni, baru boloeh baca komen kat bawah..baru feel die sama.

lagu nie memang mengingatkan daku kat exgirl aku...aku banyak menyakiti hati dia,skrng dia dah xdapat terima aku kembali...hati dia dh dimiliki..tp aku keciankan kat mase depan dia..dia dah terlanjur ngan aku sebelum clash.

Achan Sinclair : Kepale hotak lu ingat sama ex lu, lu lenjan anak dara orang lu blah. Hati dia dimiliki, lu dah bantai die pun lu tak puas hati lagi?? g taubat beb.

----------

balkishak (2 months ago) Show Hide

eh nma aq pun balqis gak,,huhhuhu
cinta aq pun terhalang,,,mak aq xske bf aq...
merana woooooooooo

DuShane3120 (1 month ago) Show Hide

aku tahu nama bf kau ishak

balkishak (1 month ago) Show Hide

ske ati jew,,,
2 nma bapak woooo

Achan Sinlair : DuShane..lu memang sengal..
-----------------

jazzhelyon (2 months ago) Show Hide

lagu ini mengisahkan tentang aku dan seseorang gadis yang bernama balqis,percintaan kami terhalang oleh kedua ibu bapanya,telah banyak kuharungi segala dugaan yang diberikan sungguh tak ku sangka segala janji manisnya palsu,ku harap pengalaman yang ku alami ini menjdi suatu pengajara dan andainya aku bisa memutarkan waktu pasti aku akan bercinta lagi tapi bukannya dirimu yang penuh dengan kepalsuaan,,

Achan Sinclair : Lu tak nak jual kisah lu kat Yusuf Haslam ke? Untuk buat kesinambungan Sembilu Kasih..

-----------------

lueeyah (4 months ago) Show Hide

deritanya hidup dibenci keluarga mertua
dah berpisah pun lagi bertambah bencinya
manusia kan....tak sempurna akalnya
maafkan mama


wanrws (3 months ago) Show Hide

yela tu mmg sadis cita ko ni

Achan Sinclair : Mamat ni dah komen kan untu aku..trimas.

-----------

Neurohypophysis (7 months ago) Show Hide

lagu ni terkenang aku ngn rumah lama. jiran sebelah suka karaoke.

Achan Sinclair : Lu memang jiran yang prihatin dan setia..

------------

diarnza (1 year ago) Show Hide

best tu lgu nie...
lgu nie de sorg mmber tu slalu nyanyi kat aku..
mse tu tgh2 nk dok ngusha n psyko aku..suara mamat tu leh thn ar..tp aku juz want 2 still b fren with him n kiteorg kwn smpi ar skang...hope our frenship 4 ever...=D

Achan Sinclair : Mamat tuh ada bebarap album dah skang?? Lu tak tau, dia tengah susn strategi jek..lu tunggu, lu usha die. Percaya la dengan gua beb.

------------

seram5 (1 year ago) Show Hide

huhuhuhu...teringat memula kawin..korgaku x suka somiku...then masa karaoke somiku nyanyi lagu nih...huhuhuhu....

Achan Sinclair : Baik lu jaga laki lu, asik kua karaoke jek, nanti die dedicate lagu ni kat minah lain plak.

-----------

YgonJ (2 years ago) Show Hide

aku pernah dapat gitaris dia nyer autograph,,hihi


Achan Sinclair : Nape lu tak mintak biografi die terus??


Gua bukan nak memerli mana-mana genre, gua ok jek. Tapi.. tukang-tukang komen tolonglah bersifat waras...

notakakilaguganas : Ni baru satu lagu, Scan ada 2 album. Cikai-cikai ada 20 lagu...perrghh manusia



5 487 batang pen patah:

SOPHY berkata...

ko pun jiwang ke achan??? hahahha

eddie dewanaga berkata...

meleleh dan berbuih lagu ni woo...

comment pasal bf nama ishak tu mmg kelakar siot... skali nama abah dia daa...

Achan Sinclair berkata...

Sofie

Mana lu dapat blog gua ni?? gua jiwang?? sila baca post ni lagi sekali dengan lebih mendalam..terima kesih..

----------------

Eddie

Lagu ni memang jadi sebutan bagi org2 frust menonggeng..jiwang gua leh accept. berbuih beb?? apa tuh

Jlascanteen berkata...

haha... lucu.

Lutfie berkata...

ni tak bleh tahan gelak sopan.lu memang legend la brader.kelakar gila.