5 Gua Jawap Quiz : Tak Pakai Push Up Bra, Thongs dan Gua Hot Tempered Namun Friendly... Inikah balasannya?

Your results:
You are Green Lantern
























Green Lantern
85%
Superman
75%
Spider-Man
65%
Hulk
65%
Iron Man
65%
Robin
63%
Batman
60%
The Flash
60%
Catwoman
60%
Supergirl
53%
Wonder Woman
53%
Hot-headed. You have strong
will power and a good imagination.





Gua tak suke kaler baju ijau..macam mengkarung!!

5 487 batang pen patah:

Abang Ben berkata...

ok ah tu... kot jadi catwoman ke, muntah wa nak masuk blog lu ni nanti...

eddie dewanaga berkata...

ari tu gua bikin quiz super villain kat blog fara the bug-eater, gua dah jadik joker... mcm tak senonoh je...

nanti la gua try super hero pulak...

Bajet berkata...

Apa acan. Aku pun Green Lantern gak.

Pendingin_hawa berkata...

aku pun dah buat.
aku superman.
tolong tampar aku laju-laju sekarang.
spender dekat luar?!
sangat babi!

Zulheiry Fahmie Zulkifli berkata...

oi mat.. lu nak tau satu perkara? ada dua orang minah yang bule jadi mak orang tatau kewujudan push-up bra... cammne? mau aja ka.. mau tunjuk ka.. atau mau kasi pakai ka..?