2 Lagu Hari Ini



Beberapa tahun dahulu, ketika gua berada di zaman-zaman SPM, gua jatuh gila kat The Beatles. Memang bagi gua, ini adalah satu fenomena besar dalam music. Kebetulan gua dapat masuk UTP, dan Information Resource Centre (IRC) di UTP adalah sebuah gedung buku yang super. Time foundation, budak-budak lain dok gigih pinjam buku Business Admin dan segala macam buku akademik. Gua tenang je pinjam buku-buku hal ehwal The Beatles.. Kini demam Beatles datang kembali..

Hey Jude is the 1st single from 'Hey Jude' album in 1968. This song was composed by McCartney and it's dedicated to Julian, Lennon's son. The original title is Hey Jules, then McCartney changed it to Jude...ni adalah live version..layan~

2 487 batang pen patah:

eddie dewanaga berkata...

sebelum mati dulu, george harrison penah membuat satu kenyataan sewaktu di interview majalah Rolling Stones..

''walau sehebat mana pun kami(the beatles) waktu itu, semuanya berkecai kerana seorang wanita(yoko ono)..''


**gua cukup suka lagu
''she loves me yeah yeah yeah...!!''

Achan Sinclair berkata...

Tak mungkin George Harrison berkata-kata selepas kematiannya kan..hmm..

Maka usah perlekehkan wanita. Kerana sebuah lagenda terhapus angkara seorg wanita. Dan sebuah lagenda itu mampu naik angkara wanita jg...