4 Kisah Kaisara

Time gua belajar kat UTP dulu, gua memang syiok layan series. Antara series-series yang menjadi pilihan gua, Prison Break, How I Met Your Mother, Series Korea-Japan (gua memang jiwa romantis beb) tak lupa juga Kisah Kaisara.

Kisah Kaisara.. gua lama dah tak usha. Malam tadi gua usha, ada watak Haris iaitu ketua kelas Kaisara. Rambut cacak, muka jambu, wajah Pan-Asia dan admire kat Kaisara. Demmit, memang semua ciri-ciri seorang Haris yang gua kenal. Wajah, rupa, nama dan siap admire kat Kaisara lagi. Aziz M Osman, lu kene cari gua. Bayar royalti dekat gua beb.. lu adaptasi watak gua dalam citer lu..ish..



*Dari kiri, gua tak kenal, Kaisara (bertudung) dan gua tak kenal. Kiri kanan lu memang tak ade efek langsung kat hidup gua. Ini Kaisara, kalau macam ni comel gua berhadapan dengan iklan tuala wanita sebagai sponsor gua tenang je.

4 487 batang pen patah:

ejat berkata...

woi kaisara x cun lah.aku bangkang!!

ivanzryanz berkata...

haha. acan perasan.....

Achan Sinclair berkata...

ejat

Gua tak heran..lu pun xhensem mane..hahaha

-----------------

jali bajet

lu jeles ngan gua lak..ish. perasan apenye. memang sebijik watak gua ditiru habis-habisan..ish

AlexAlabasta berkata...

watak, mungkin... tapi yang pasti bukan fizikel epiriens...