4 Misteri Palang Basikal

Genre : Seram, (kalau dipanjangkan cerita ni mungkin boleh menjadi filem aksi)

Pelakon : Awek, Pak Cik dan Basikal,

Drama :

Ada satu malam ni, ada sorang awek ni tengah tunggu nak balik rumah daripada kerja. Waktu dah malam & public transport semua dah abis. Awek ni pun dok la melangut sorang2 dok pikir macam mana nak balik.

Tiba-tiba, lalu seorang pakcik dengan basikal tua beliau. Dia pun berhenti & tanya awek ni mana nak pegi. Awek tu pun bagitau dia nak balik rumah tapi bas, teksi semua dah abis. Pakcik tu pun offer untuk hantar. Masalahnya cuma basikal pakcik tu tak berpelantar. Yang ada cuma palang. Pakcik tu kata, kalau nak duduk atas palang boleh la. Memikirkan dia dah tak de pilihan, dia pun setuju. Pendekkan cerita, selamat la awek tu balik rumah malam tu.

Esoknya, masa awek tu tengah tunggu nak pegi kerja, pakcik tu lalu depan dia sambil tersengih2 atas basikal dia. Perati punya perati, awek tu baru perasan, basikal tua tu TAKDE PALANG sebenarnya. Abis tu, semalam dia duduk atas apa???

notakakitakdekaki : demm...misteri..misteri..hahaha

4 487 batang pen patah:

kEyrOL~ berkata...

adakah lucah misteri palanng itu?

isk2!

ejat berkata...

patut tajuk die:antara palang beskal dan palang pakcik

Nuriman berkata...

palang tu wujud waktu tertentu je. kalo ko naek mesti x bleh wakka

AlexAlabasta berkata...

Seram giler cer, seb bek time aku abes bace toyon masok, kalo tak chuak aku dengan tak pasang lampu memalam ni!