0 Poket ku bocor..

Tanpa Loque, adakah Butterfigers setia dengan nilai-nilai Butterloginya?


Hah..saat dinantikan hampir tiba. Lepas raya ni memang aku kena rompak bank mana-mana ni utk menyara lifecost yang kian meningkat. Organizer pun satu, pergi taruh harga macam cilake RM45. Bangsat mahal, 2x ganda dengan harga tiket Rock The World. Kononnya gig ni akan berlansung 25 & 26 Nov (dulu siap dah buat template..pas tu cancel last minute).

Memang hujung-hujung tahun ni memerlukan sumber kewangan yang extra. Untuk raya ni je ni pebelanjaannya:-
  • Kain baju Melayu (Beli kat Gulatti's..hahaha) 4.5meter x 17.50 = RM 78.75
  • Upah Jahit (hantar kat Bro Amin) RM 70.00
  • Seluar Jeans (Levi's bundle kat Carboot Sales Shah Alam je) RM115.00
  • T-Shirt (2 helai) RM 55.00
  • Kemeja (Lame dah tak beli kemeja) RM 40.00
TOTAL RM358.75

Pergh..bangsat gile spent tahun ni. Tak pe r, baju raye dah 3 tahun tak tukar. Yang last punye kain pun aku tempah kat abah time dia pergi Dubai. Tahun ni punye kaler peach..jambu siut. Dekat-dekat hujung tahun ni pun dah tak da show, maka side income pun tarak laa..adess.. Mana aku nak songlap duit ni???..*&^%#@%%

0 487 batang pen patah: